Aluminium schuifpuien

Een schuifpui geeft een meerwaarde aan een woonkamer, keuken of andere kamer. Door de grote beglazing komt er veel licht door naar binnen. Een schuifpui moet soepel open en dicht gaan zodat het voor jong en oud makkelijk te bedienen is. Een aluminium schuifpui heeft een eigen karakter. De dunne omranding geeft een moderne en industriële uitstraling. Een aluminium schuifpui kan bijna in alle situaties geplaatst worden. Als u kiest voor een aluminium schuifpui, dan kiest u voor een oplossing die eenvoudig schoon te maken is met een stevig en eigentijdse uitstraling. Met de vele verschillende RAL kleuren kunt u de aluminium schuifpui een eigen uniek karakter geven. Tevens is het ook mogelijk om een plissé hordeur te monteren bij een aluminium schuifpui zodat u ervoor kunt kiezen om met warm weer de schuifpui open te zetten en er geen ongedierte naar binnen kan komen. Kiest u voor een glanzende of matte uitstraling bij Hendrikx deuren en kozijnen zijn beide mogelijkheden mogelijk.

Veiligheid

Al onze schuifpuien zijn uitgerust met hang- en sluitwerk dat de kans op inbraak verkleint. De sloten zijn altijd van een SKG 2 certificering voorzien. Zo voelt u zich altijd veilig in huis en gaat u met een gerust hart de deur uit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0497-870032 of info@hedeko.nl

Interesse?

Neem contact op of bezoek onze showroom!

Neem contact op
Terug naar alle blogberichten