De plissé- hordeur

De temperaturen lopen langzaam aan weer wat op. Wat is het fijn als u juist nu de schuifpui/ tuindeuren open kunt zetten. Minder prettig is het wanneer er vliegen en andere insecten naar binnen komen. De meest handige oplossing voor dit probleem is de plisséhordeur. Bij Hendrikx Deuren en Kozijnen kunt u terecht hiervoor.

De plisséhordeur is een insectenwering speciaal bestemd voor deuren en hef-schuifpuien. Dit kan zowel voor een kunststof-, houten-, of aluminium kozijn. Afhankelijk van de situatie, kan dit product zowel in de dag als op de dag worden gemonteerd. Voor in de dag montage zijn er geen extra toebehoren nodig.

Het product is voorzien van een bovenbak van 6 centimeter groot, waar de deur doorheen beweegt. De plisséhordeur zelf is voorzien van een kettingsysteem, wat betekend dat de ketting uit en in wordt geschoven. Het gaas is in gesloten toestand ook niet zichtbaar. Het gaas is geplisseerd en alleen leverbaar in de kleur zwart. Daarnaast is de deur leverbaar in vijf standaard RAL kleuren, maar is uiteraard tegen meerprijs ook leverbaar in een afwijkende RAL kleur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0497-870032 of info@hedeko.nl

Interesse?

Neem contact op of bezoek onze showroom!

Neem contact op
Terug naar alle blogberichten