Onderhoudsmiddelen voor kozijnen in kunststof, aluminium en glas

Hebt u al kunststof of aluminiumkozijnen? Kunststof of aluminiumkozijnen zijn onderhoudsarm, dat is toch een fijn idee! Maar onderhoudsarm is niet onderhoudsvrij. Het onderhouden van de kozijnen met de juiste middelen hoeft niet ingewikkeld te zijn. In onze showroom kunt u terecht voor de onderstaande reinigingsmiddelen.

Kunststof/ aluminiumreiniger

De kunststof en aluminiumreiniger is een perfect middel om de kozijnen te onderhouden. Het middel is niet alleen te gebruiken voor de kozijnen maar is ook te gebruiken voor het reinigen van het glas. Wat het fijne is aan het reinigingsmiddel is dat u het meteen op de juiste plek aan kunt brengen en kunt verwijderen met een zachte doek, hebt u niet het juiste resultaat verleng het inwerkproces.

  • P. Glasprox EV is 100% biologisch afbreekbaar
  • P. Glasprox EV is gebruiksklaar
  • P. Glasprox EV reinigt snel en effectief
Lijm/ kitresten verwijderaar

Bent u net klaar met uw nieuwbouw huis of heeft u een renovatie laten uitvoeren maar merkt u dat er op uw kozijnen nog lijm of kitresten zitten van bijvoorbeeld afplakken van de stukadoor of schilder. Door het gebruiken van dit middel kunt u de lijm of kitresten makkelijk verwijderen. Wat het fijne is aan het reinigingsmiddel is dat u het meteen op de juiste plek aan kunt brengen en kunt verwijderen met een zachte doek, hebt u niet het juiste resultaat verleng het inwerkproces.

  • Natusol M is mens en materiaalvriendelijk
  • Natusol M is prettig en veilig in gebruik
  • Natusol M is gebruiksklaar

Bent u nieuwsgierig naar onze onderhoudsmiddelen? Breng gerust een bezoek aan onze showroom zodat we u dit onder het genot van een kopje koffie toe kunnen lichten.

Interesse?

Neem contact op of bezoek onze showroom!

Neem contact op
Terug naar alle blogberichten