Raamdecoratie voor kozijnen in kunststof, aluminium en hardhout

Donkere tijden zijn weer aangebroken. Nu het steeds vroeger donker word buiten, kunt u het binnen warmer aankleden. Met meer lichtjes, een open haard en kaarsjes kunt u het binnen gezellig maken. Maar dit kan ook met onze raamdecoratie. Donkere kleuren kleden u kamer in deze dagen meer aan, wat de knusheid ten goede komt. Daarbij is het sfeervol én warm. Bij Hendrikx deuren en kozijnen kunt u terecht voor verschillende soorten raamdecoratie

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een raamdecoratie, die op verschillende standen kunt zetten. Waar bij u kunt kiezen uit verschillende stoffen. U kunt kiezen uit stof voor verduistering, doorschijnend en of decoratieve stof.

Day ’n night

De Day en Night is een raamdecoratie welke voorzien is van twee verschillende stoffen. Hierbij kunt u kiezen uit bijvoorbeeld doorschijnend plissédoek en verduisterend plissédoek.

Latende

De Latende is een raamdecoratie welke voorzien zijn van jaloezieën van 25 mm. ( die geplaatst zijn in een aluminium frame). De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De jaloezieën zijn kantelbaar en optrek baar. De jaloezieën worden geplaatst tussen de glaslatten waardoor er nagenoeg een vlak geheel ontstaat. Als u uw raam op kiepstand zet blijft de latende altijd strak tegen het glas zitten.

  • Montage zonder boren en schroeven in uw kozijnen
  • Bevestiging door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten
  • Raamdecoratie word geplaatst op de glaslatten, hierdoor blijven uw ramen altijd functioneel
  • Bediening ( op verschillende manieren ) van boven naar beneden
  • Leverbaar in verschillende kleuren

Bent u nieuwsgierig naar de keuze van onze raamdecoratie? Kom gerust een bezoek brengen aan onze showroom zodat we u dit onder het genot van een kopje koffie toe kunnen lichten.

Interesse?

Neem contact op of bezoek onze showroom!

Neem contact op
Terug naar alle blogberichten