Project Description

Verbouw bedrijfspand Hapert

Lamers & Van de Wijdeven Hypotheken en Verzekeringen

Hendrikx Deuren en Kozijnen is niet alleen werkzaam in de particuliere sector als het gaat over ramen en deuren maar er worden ook met regelmaat prachtige zakelijke projecten gerealiseerd.

Voor Lamers & Van de Wijdeven Hypotheken en Verzekeringen uit Hapert hebben wij het verbouwde bedrijfspand voorzien van prachtige aluminium deuren en kozijnen. Het team van Hendrikx Deuren & Kozijnen heeft een groot aandeel gehad als het gaat over het meedenken m.b.t. het nieuwe aanzicht van het bedrijfspand en hoe deze uitstraling naar een hoger niveau getild zou kunnen worden.

De hoofdaannemer, welke de verbouwing leidde, had op verzoek van de klant Hendrikx als totaalleverancier van deuren en kozijnen in de arm had genomen. De mensen van Lamers & Van de Wijdeven vinden het namelijk belangrijk om lokaal te kopen zodat ook lokale ondernemers elkaar iets gunnen. De keuze voor het bedrijf van  Bert Hendrikx was dan ook snel gemaakt en dit bleek achteraf een hele goede beslissing.

In eerste instantie zouden in het pand overal nieuwe kunststof kozijnen en deuren worden geplaatst. Op advies van de architect en Bert Hendrikx werd er samen met de hoofdaannemer uiteindelijk gekozen voor aluminium deuren en kozijnen omdat dit veel beter bij de uitstraling van het vernieuwde bedrijfspand zou passen. Achteraf bleek dit inderdaad de perfecte keuze te zijn waar ook de eigenaren van Lamers & Van de Wijdeven heel erg tevreden over zijn. Jos Lamers, mede-eigenaar van Lamers & van de Wijdeven, had zowel de hoofdaannemer als Bert Hendrikx de opdracht gegeven om het zo te regelen dat ze bij Lamers & Van de Wijdeven nergens omkijken naar hadden. Jos is zelfs nooit in de showroom van Bert Hendrikx geweest. Aangezien ze als lokale ondernemers elkaar al meer dan 25 jaar goed kennen was er een vertrouwensband en dit gaf een positieve bijdrage aan de mooie prestatie die er door iedereen is geleverd.

Om de deadline van oplevering te kunnen waarborgen werd er voor de montage door Bert Hendrikx een extra grote montageploeg samengesteld. De vakmannen van Hendrikx hebben alle ramen en deuren in korte tijd keurig netjes geplaatst. Alle ramen en deuren van het bedrijfspand werden voorzien van hoogwaardig isolatieglas en uiteraard ook van SKG inbraak werend veiligheidsbeslag. Aan de binnenzijde van de raamkozijnen zijn prachtige jaloezieën gemonteerd met zijdegeleiding, die qua kleurstelling mooi past bij de matte grijze uitstraling van de kozijnen en deuren.

Op de bovenverdieping van het bedrijfspand zijn een aantal appartementen gerealiseerd welke aan de voorzijde ook voorzien zijn van aluminium ramen en deuren. Aan de achterzijde van het pand zijn bij de entree naar de appartementen een aantal kunststof ramen geplaatst omdat kunststof beter paste bij de uitstraling van de achterzijde van het pand.

Jos Lamers is heel erg tevreden over de inspanning die door het team van Hendrikx Deuren & Kozijnen is geleverd. Jos adviseert andere ondernemers en particulieren om contact op te nemen met Hendrikx als die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele leverancier op het gebied van ramen en deuren.

terug naar boven