Voordeuren

Een nieuwe voordeur uitzoeken, waar begint u? Welke stijl spreekt u aan? Kiest u voor modern, landelijk, industrieel of klassiek. Kiest u voor glas of juist zonder glas? Kiest u voor stijlvolle accessoires die het design en het karakter van uw deur positief benadrukken. Onze weldorpels, glas, deurgrepen en briefplaat voldoen aan deze eisen. Al onze deuren voldoend aan de laatste veiligheidseisen, deurkozijnen zijn voorzien van isostone dorpels dus geen hardsteen wat een koude brug kan veroorzaken.

Inzetpaneel of een vleugel overdekkend paneel.

Bij Hendrikx deuren en kozijnen kunt u kiezen uit 2 verschillende soorten panelen. Een inzetpaneel kunt u herkennen aan het kunststof profiel tussen de deurvulling en het deur profiel. Een vleugel overdekkend paneel oogt royaler. De deurvleugel word aan de buitenzijde egaal overlapt.

Bent u nieuwsgierig naar de keuze van onze voordeuren? Kom gerust een bezoek brengen aan onze showroom zodat we u dit onder het genot van een kopje koffie toe kunnen lichten.

Interesse?

Neem contact op of bezoek onze showroom!

Neem contact op
Terug naar alle blogberichten

Recensies van onze klanten:


Goede voorlichting en uitleg bij aankoopgesprek, zeer netjes afgewerkt volgens afspraak en alles goed afgesteld door degelijk en vriendelijk personeel, zeker een aanrader

Dhr. van Limpt, Bladel

Wat een geweldig team zeg, bestaande uit Kelly, Tim en Joep. Een driemanschap dat weet wat er te doen staat en waarbij weinig woorden genoeg zijn om met elkaar de klus te klaren. Het resultaat mag er echt zijn. In slechts twee dagen is er op een zeer deskundige en professionele wijze gewerkt aan de vervanging van onze oude aluminium schuifpuien en verrotte houten raampartijen voor nieuwe kunststof kozijnen. Wij zijn erg tevreden over hetgeen door de firma Hendrikx bij ons is geleverd en is gemonteerd. Ook complimenten en dank aan de vooraf aan ons gegeven deskundige adviezen van vader en zoon Hendrikx. Deze gaven voor ons de doorslag voor het kiezen voor Hendrikx. Onze aanbeveling krijgen zij van harte.

Fam. van Gerwen, Waalre

Prettige mensen om mee om te gaan en ruimen alles netjes op.

Mevr. Bierens, Eersel

Voor mij alleen maar vijf sterren!
Deskundig, vriendelijk personeel, alles netjes afgewerkt op de afgesproken tijd.
Alleen: ze beginnen wel vroeg! 7.00 uur. Op die tijd opstaan waren wij niet (meer) gewend.

Dhr. Hendriks, Bladel

Wij zijn super tevreden van begin tot eind. Goede en deskundige adviezen. Afspraken worden allemaal nagekomen. Van begin af aan duidelijkheid over levertijd en prijs. Deskundig personeel dat hard werkt en zeer vriendelijk is en hun werk duidelijk met plezier doet! Alles keurig en schoon opgeleverd. Wij gaan genieten van onze prachtige schuifpui en mooie nieuwe voordeur! Dank jullie wel voor dit staaltje vakwerk!

Fam. van den Brink, Veldhoven

Helder, duidelijk, goede communicatie, goede kwaliteit en bovenal zeer prettige mensen in de communicatie.

Dhr. Bottemanne, Waalre