Voordeuren

Een nieuwe voordeur uitzoeken, waar begint u? Welke stijl spreekt u aan? Kiest u voor modern, landelijk, industrieel of klassiek. Kiest u voor glas of juist zonder glas? Kiest u voor stijlvolle accessoires die het design en het karakter van uw deur positief benadrukken. Onze weldorpels, glas, deurgrepen en briefplaat voldoen aan deze eisen. Al onze deuren voldoend aan de laatste veiligheidseisen, deurkozijnen zijn voorzien van isostone dorpels dus geen hardsteen wat een koude brug kan veroorzaken.

Inzetpaneel of een vleugel overdekkend paneel.

Bij Hendrikx deuren en kozijnen kunt u kiezen uit 2 verschillende soorten panelen. Een inzetpaneel kunt u herkennen aan het kunststof profiel tussen de deurvulling en het deur profiel. Een vleugel overdekkend paneel oogt royaler. De deurvleugel word aan de buitenzijde egaal overlapt.

Bent u nieuwsgierig naar de keuze van onze voordeuren? Kom gerust een bezoek brengen aan onze showroom zodat we u dit onder het genot van een kopje koffie toe kunnen lichten.

Interesse?

Neem contact op of bezoek onze showroom!

Neem contact op
Terug naar alle blogberichten

Recensies van onze klanten:


Goede voorlichting en uitleg bij aankoopgesprek, zeer netjes afgewerkt volgens afspraak en alles goed afgesteld door degelijk en vriendelijk personeel, zeker een aanrader
Dhr. van Limpt

Top service , oude kozijnen keurig verwijderd , nieuwe heel netjes geplaatst! Super eindresultaat! Super blij mee!

Monteurs ruimen meteen alles keurig op.

Fam. van Beers, Bladel

Wij willen jullie even laten weten dat wij heel tevreden zijn met de levering en montage van onze nieuwe kozijnen afgelopen maandag.

De kozijnen zijn geleverd en gemonteerd exact volgens ons bestelling, en het resultaat is prachtig Wij maken graag onze complimenten aan de drie vriendelijke medewerkers die alles op een snelle én vakkundige wijze hebben geplaatst.

Alles in één dag én schoon opgeleverd!

Familie Peters, Veldhoven

Super bedankt voor de perfecte dienstverlening en het geweldig nakomen van alle gemaakte afspraken.

Onze tevredenheid en complimenten gelden echt voor het hele team!

Fam. Vosters, Hapert

Bij ons hebben ze boven en beneden verdieping vervangen naar kunststof kozijnen plus de voordeur.

Hebben alles perfect gedemonteerd en verwijderd, daarna alles netjes afgewerkt met nieuwe kozijnen.

We zijn zeer tevreden. Een aanrader.

Fam. Veneman

Wij zijn als buren, woonachtig in een twee-onder-éénkapper aan de Steenstraat in Eersel, gezamenlijk opgetrokken in een project voor kunststof kozijnen. Per saldo uitstekend geadviseerd, bij voorbeeld zonwerend glas i.c.m. plissés i.p.v. niet al te fraai ogende bakken met rolluiken. Daar bovenop deed een prima prijs/kwaliteit verhouding ons besluiten om met jullie bedrijf in zee te gaan. Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Twee uiterst deskundige monteurs, waarbij hun namen ook wel eens genoemd mogen worden, namelijk Kelly en Paul, hebben een week lang als het ware onderdeel uitgemaakt van ons beider gezinsleven. Maar dit voelde eerder gezellig dan belastend, gezamenlijk (snel) bakje koffie en gezamenlijke (ook snelle) lunch. En deze vaklieden gingen weer door waarbij ook nog eens alles keurig werd opgeruimd en afgevoerd. Het eindresultaat is dan ook oogverblindend en wij zouden willen zeggen; rij eens langs en bezie het resultaat.

Al met al: Chapeau en een dikke merci voor Hendrikx Deuren & Kozijnen.

Families de Beijer en Beerens

Families de Beijer en Beerens, Eersel