Bel ons +31 (0)497 870032
Een offerte aanvragen
Stuur ons een e-mail

Aluminium ramen en deuren

De materiaalsoort aluminium heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt binnen de deuren en kozijnenbranche. In onze showroom in Hapert adviseren we u graag over de mogelijkheden en voordelen van aluminium ramen en deuren. U kunt daar tevens diverse aluminium ramen en deuren bekijken. Zijn uw huidige deuren en/of kozijnen aan vervanging toe? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze adviseurs gaan graag met u rond de tafel om uw wensen te combineren met de vele mogelijkheden op het gebied van aluminium ramen en deuren.

Lees meer over Aluminium kozijnen

HEEFT U INTERESSE IN ALUMINIUM KOZIJNEN?

Recensies van onze klanten:


Goede voorlichting en uitleg bij aankoopgesprek, zeer netjes afgewerkt volgens afspraak en alles goed afgesteld door degelijk en vriendelijk personeel, zeker een aanrader
Dhr. van Limpt

Top service , oude kozijnen keurig verwijderd , nieuwe heel netjes geplaatst! Super eindresultaat! Super blij mee!

Monteurs ruimen meteen alles keurig op.

Fam. van Beers, Bladel

Wij willen jullie even laten weten dat wij heel tevreden zijn met de levering en montage van onze nieuwe kozijnen afgelopen maandag.

De kozijnen zijn geleverd en gemonteerd exact volgens ons bestelling, en het resultaat is prachtig Wij maken graag onze complimenten aan de drie vriendelijke medewerkers die alles op een snelle én vakkundige wijze hebben geplaatst.

Alles in één dag én schoon opgeleverd!

Familie Peters, Veldhoven

Super bedankt voor de perfecte dienstverlening en het geweldig nakomen van alle gemaakte afspraken.

Onze tevredenheid en complimenten gelden echt voor het hele team!

Fam. Vosters, Hapert

Bij ons hebben ze boven en beneden verdieping vervangen naar kunststof kozijnen plus de voordeur.

Hebben alles perfect gedemonteerd en verwijderd, daarna alles netjes afgewerkt met nieuwe kozijnen.

We zijn zeer tevreden. Een aanrader.

Fam. Veneman

Wij zijn als buren, woonachtig in een twee-onder-éénkapper aan de Steenstraat in Eersel, gezamenlijk opgetrokken in een project voor kunststof kozijnen. Per saldo uitstekend geadviseerd, bij voorbeeld zonwerend glas i.c.m. plissés i.p.v. niet al te fraai ogende bakken met rolluiken. Daar bovenop deed een prima prijs/kwaliteit verhouding ons besluiten om met jullie bedrijf in zee te gaan. Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Twee uiterst deskundige monteurs, waarbij hun namen ook wel eens genoemd mogen worden, namelijk Kelly en Paul, hebben een week lang als het ware onderdeel uitgemaakt van ons beider gezinsleven. Maar dit voelde eerder gezellig dan belastend, gezamenlijk (snel) bakje koffie en gezamenlijke (ook snelle) lunch. En deze vaklieden gingen weer door waarbij ook nog eens alles keurig werd opgeruimd en afgevoerd. Het eindresultaat is dan ook oogverblindend en wij zouden willen zeggen; rij eens langs en bezie het resultaat.

Al met al: Chapeau en een dikke merci voor Hendrikx Deuren & Kozijnen.

Families de Beijer en Beerens

Families de Beijer en Beerens, Eersel

ENKELE VOORDELEN VAN ONZE ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN:

Openingstijden showroom

maandag: op afspraak | di. / wo. / do. / vr. : 10:00 – 17:00  | zaterdag: 10:00 – 15:00

Een vrijblijvende afspraak maken