REFERENTIES

Door de jaren heen hebben wij diverse projecten opgeleverd voor zowel particulieren als bedrijven. Bekijk hieronder enkele van deze referenties opgeleverd in Veldhoven, Eindhoven, Reusel, Eersel, Bergeijk, Hapert en Bladel. Door het klikken op een panel van uw keuze opent het betreffende project. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van ramen, deuren, zonwering of een overkapping binnen uw situatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Recensies van onze klanten:


Goede voorlichting en uitleg bij aankoopgesprek, zeer netjes afgewerkt volgens afspraak en alles goed afgesteld door degelijk en vriendelijk personeel, zeker een aanrader

Dhr. van Limpt, Bladel

Wat een geweldig team zeg, bestaande uit Kelly, Tim en Joep. Een driemanschap dat weet wat er te doen staat en waarbij weinig woorden genoeg zijn om met elkaar de klus te klaren. Het resultaat mag er echt zijn. In slechts twee dagen is er op een zeer deskundige en professionele wijze gewerkt aan de vervanging van onze oude aluminium schuifpuien en verrotte houten raampartijen voor nieuwe kunststof kozijnen. Wij zijn erg tevreden over hetgeen door de firma Hendrikx bij ons is geleverd en is gemonteerd. Ook complimenten en dank aan de vooraf aan ons gegeven deskundige adviezen van vader en zoon Hendrikx. Deze gaven voor ons de doorslag voor het kiezen voor Hendrikx. Onze aanbeveling krijgen zij van harte.

Fam. van Gerwen, Waalre

Prettige mensen om mee om te gaan en ruimen alles netjes op.

Mevr. Bierens, Eersel

Voor mij alleen maar vijf sterren!
Deskundig, vriendelijk personeel, alles netjes afgewerkt op de afgesproken tijd.
Alleen: ze beginnen wel vroeg! 7.00 uur. Op die tijd opstaan waren wij niet (meer) gewend.

Dhr. Hendriks, Bladel

Wij zijn super tevreden van begin tot eind. Goede en deskundige adviezen. Afspraken worden allemaal nagekomen. Van begin af aan duidelijkheid over levertijd en prijs. Deskundig personeel dat hard werkt en zeer vriendelijk is en hun werk duidelijk met plezier doet! Alles keurig en schoon opgeleverd. Wij gaan genieten van onze prachtige schuifpui en mooie nieuwe voordeur! Dank jullie wel voor dit staaltje vakwerk!

Fam. van den Brink, Veldhoven

Helder, duidelijk, goede communicatie, goede kwaliteit en bovenal zeer prettige mensen in de communicatie.

Dhr. Bottemanne, Waalre